Tragedie pe drumul de întoarcere: Cuplu român decedat în Grecia, copiii lor luptându-se cu moartea

Într-o zi neagră pe autostrada Salonic-Serres din Grecia, o familie de români a fost implicată într-un accident devastator. Părinții, cu vârstele de 45 și 48 de ani, nu au supraviețuit impactului, în timp ce cei doi copii, de 7 și 10 ani, se zbat între viață și moarte.

Conform rapoartelor locale, vehiculul în care călătorea familia s-a ciocnit frontal cu un camion la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic-Serres, o arteră vitală care conectează Grecia de Bulgaria. Se crede că familia se întorcea din vacanța petrecută în Grecia, având ca destinație finală România. După impact, cei doi copii au fost transportați de urgență la spital, starea lor fiind descrisă ca fiind extrem de gravă.

În urma tragicului eveniment, circulația pe autostradă a fost grav afectată, formându-se cozi impresionante de vehicule.

Un conațional, care se întorsese recent din Grecia, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, subliniind importanța prudenței la volan: “Ești în concediu, alocă suficient timp și ia pauze scurte. Prețuiți-vă viața!”

Autoritățile grecești au demarat o investigație amănunțită pentru a determina circumstanțele exacte care au condus la acest accident tragic, care a răpit viețile a doi conaționali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *