Şocant! Află cine e individul drogat și băut ce a accidentat mortal o femeie în Popeşti-Leordeni. Trecut controversat în M.A.I.!

Popeşti-Leordeni, o localitate linistită din județul Ilfov, a fost scena unui tragic incident rutier care a zguduit întreaga comunitate. Noi amănunte revelatoare au ieşit la iveală în legătură cu bărbatul de 59 de ani responsabil de acest accident.

Imaginea terifiantă a unei femei de 56 de ani, Nicoleta, întinsă pe asfalt, la poarta casei sale, în ziua în care trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere, a devenit cunoscută în întreaga localitate. Potrivit martorilor, Nicoleta se pregătea să primească un tort aniversar, când tragedia a avut loc.

Șocant este faptul că persoana responsabilă pentru acest nefericit accident este Constantin Păun, un bărbat cu un trecut aparent respectabil în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Acesta a deținut diverse funcții de conducere, printre care și cea de șef de cabinet al fostului ministru de interne Gavril Dejeu. Cariera sa impresionantă mai include roluri de ofițer în combaterea crimei organizate la BCCO București și în cadrul ISOP, până la retragerea sa în 2015.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, după accident, echipajele medicale au sosit imediat la locul incidentului și au transportat cele două victime la spital. Din păcate, Nicoleta, cea în vârstă de 56 de ani, nu a rezistat rănilor și a decedat.

Șoferul, într-o stare evident alterată, a fost supus testelor de alcoolemie, rezultatele fiind alarmante: 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult, testul pentru droguri a indicat prezența substanțelor psihoactive în organism. Deși responsabil de această tragedie, Păun susține că, după accident, a fost atacat de mai mulți localnici furioși.

În urma probelor colectate și a interogatoriilor, autoritățile l-au reținut pe Constantin Păun pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața procurorului de caz. Ancheta este în plină desfășurare, iar polițiștii Serviciului Rutier Ilfov investighează cazul sub multiple acuzații, printre care și ucidere din culpă.

Acest tragic incident pune în lumină nu doar consecințele devastatoare ale consumului de alcool și droguri la volan, dar și întrebările legate de cum o persoană cu un astfel de trecut în serviciul public poate ajunge în această situație. Rămâne de văzut dacă justiția își va face datoria și dacă această tragedie va fi un semnal de alarmă pentru conducătorii auto din întreaga țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *