Scandalul de pe litoral, un circ de groază sub comanda unor marionete incompetente!

Când incompetența și corupția transformă o tragedie într-o farsă sinistră

Într-o țară unde incompetența și corupția sunt la ordinea zilei, nu e de mirare că tragediile se transformă în circ. “Când un clovn se mută într-un palat, el nu devine rege, ci palatul se transformă în circ!” Acest proverb, rostit de sindicatul polițiștilor din Dolj, nu a fost niciodată mai relevant.

Un carnaval al erorilor

Într-o noapte fatidică pe litoralul Mării Negre, două vieți au fost curmate și alte trei au fost zdrobite, toate datorită unui tânăr drogat la volan. Dar ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte? Un fiu de magnat financiar, plimbându-se cu o mașină de lux, este oprit de poliție și lăsat să plece, deși existau suspiciuni clare că era sub influența drogurilor.

Un sistem defect

Polițistul care l-a oprit, un tânăr neexperimentat, a făcut tot ce i-a stat în putință, dar sistemul l-a trădat. A cerut ajutor de la dispecerat, dar a fost ignorat. A cerut un drugtest, dar nu a primit niciunul. A cerut ajutor de la colegii săi, dar a fost lăsat să se descurce singur.

Șefii incompetenți

Și ce fac șefii acestui polițist după tragedie? Îl fac țap ispășitor. Îl execută public, în timp ce ei își păstrează pozițiile și salariile grase. Este o rușine și o batjocură la adresa tuturor polițiștilor onești și harnici din țară.

O țară pe butuci

Poliția Română a fost distrusă de ani de zile de incompetență și corupție. De la subfinanțare la angajări bazate pe pile și relații, de la promovarea incompetenților la salarizare de mizerie, totul este o mostră de cum nu trebuie să funcționeze o instituție.

Blocada, o prostie patentată

Și să nu uităm de “Blocada”, acea invenție absurdă care a lăsat polițiștii fără resurse și a făcut ca tragedii ca aceasta să fie inevitabile. O idee atât de proastă, încât doar un geniu al incompetenței ar putea să o creeze.

Cine sunt adevărații vinovați?

Dar cine sunt adevărații vinovați? Sunt cei care conduc această țară și această instituție în prăpastie. Sunt cei care au transformat Poliția Română într-un circ de groază, unde clovnii sunt la putere și unde victimele sunt doar niște numere într-o statistică.

Dragi cetățeni, nu vă lăsați păcăliți de acest spectacol grotesc. Cei care au greșit vor plăti, dar să nu uităm de cei care au creat acest sistem infect. Ei sunt adevărații vinovați și ei sunt cei care trebuie să plătească.

“Dottore, ești atât de mic încât nici nu îți dai seama. Dar noi vedem, și nu vom uita. “ a fost mesajul de sfârșit al sindicaliștilor din Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *