PSD Iași validează candidaturile lui Bogdan Cojocaru și Bogdan Balanișcu

Partidul Social Democrat (PSD) a validat joi candidaturile lui Bogdan Cojocaru și Bogdan Balanișcu pentru pozițiile de primar al municipiului Iași, respectiv, șef al Consiliului Județean Iași. Aceste decizii au fost luate în cadrul Consiliului Politic Național al PSD, consolidând astfel echipa politică pentru alegerile locale din acest an.

Bogdan Cojocaru, actualul președinte al PSD Iași și prefect al județului, a primit susținerea partidului pentru a candida la șefia Consiliului Județean, în timp ce Bogdan Balanișcu, secretar de stat în Ministerul Mediului, a fost validat pentru funcția de primar al municipiului Iași.

Suspicini de corupție planează asupra administrației PNL din Iași

Într-un comunicat emis de PSD Iași, se aduce în atenție suspiciunile de corupție care planează asupra administrației locale conduse de PNL. Partidul Social Democrat propune o echipă politică tânără, dinamică și hotărâtă să aducă schimbări profunde în administrație, cu scopul de a implementa o nouă viziune asupra modului de gestionare a orașului.

Președintele PSD Iași, Bogdan Cojocaru, a subliniat necesitatea unor schimbări profunde în administrație, declarând că sloganul “Punem Iașul pe primul loc” nu este doar un simplu motto de campanie, ci o viziune care trebuie pusă în practică. Cojocaru a criticat administrația liberală pentru lipsa de acțiune și ineficiența în utilizarea fondurilor publice, afirmând că este timpul pentru o nouă etapă de dezvoltare și un ritm de lucru mai alert.

Bogdan Balanișcu intră în bătălia electorală cu încredere

Bogdan Balanișcu, candidatul PSD pentru funcția de primar al Iașului, a exprimat încrederea în echipa sa și în capacitatea de a aduce schimbări reale în oraș. El a criticat administrația liberală pentru lipsa proiectelor concrete și a acțiunilor eficiente în favoarea comunității. Balanișcu a subliniat că este timpul să pună capăt neputinței și nepăsării din administrația locală, iar el este hotărât să facă acest lucru.

PNL își stabilește candidații pentru alegerile locale din Iași

În același timp, Partidul Național Liberal (PNL) și-a anunțat candidații pentru alegerile locale din Iași. Astfel, edilul Mihai Chirica a fost desemnat să candideze pentru un nou mandat de primar al Iașiului, în timp ce președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, va intra în cursă pentru un nou mandat în fruntea instituției.

Alegerile locale din Iași se anunță a fi extrem de disputate, cu două echipe politice importante, PSD și PNL, care își prezintă candidații și viziunile pentru viitorul orașului. Orașul Iași se află în fața unei perioade critice, iar alegerea liderilor locali va fi crucială pentru direcția în care se va îndrepta în următorii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *