PSD Iaşi acuză: Costel Alexe, ipocrit și mincinos

Filiala PSD din Iaşi lansează un atac dur împotriva liderului liberal Costel Alexe, acuzându-l că vinde aceleași promisiuni an de an, fără să ducă la îndeplinire proiectele de dezvoltare ale județului. Social-democrații consideră că Alexe este afectat de procesele de corupție în care este implicat și că acestea îi pun în pericol capacitatea de a conduce județul spre progres.

Lupta politică pentru meritele de dezvoltare a județului Iași

Liderul PSD Iași, Bogdan Cojocaru, respinge afirmațiile lui Alexe cu privire la realizările recente, sugerând că proiectele majore din regiune au avansat sub conducerea guvernamentală a social-democraților. În timp ce PNL se atribuie merite pentru lucrările pe autostrăzi și alte proiecte, PSD susține că acest lucru este o simplificare excesivă a realității.

Costel Alexe prezintă bugetul județului: cel mai mare din ultimii 30 de ani

Într-o conferință de presă, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, anunță că bugetul pentru anul 2024 va fi cel mai mare din ultimii 30 de ani. Acesta susține că veniturile estimate sunt de 1,7 miliarde de lei, cu cheltuieli de 1,96 miliarde de lei, alocând 527 de milioane de lei pentru dezvoltare.

PSD Iaşi pune sub semnul întrebării meritele PNL în dezvoltarea regiunii

Social-democrații contestă prezentarea triumfală a bugetului de către liderul liberal, afirmând că susținerea și implementarea proiectelor de dezvoltare nu pot fi atribuite exclusiv unui partid politic. Ei subliniază importanța dezbaterilor transparente și a deciziilor luate în interesul comunității, nu al intereselor partizane.

Apelul lui Costel Alexe către consilierii județeni

Președintele CJ Iași, Costel Alexe, îndeamnă consilierii județeni să voteze pentru bugetul propus, subliniind că acesta nu aparține unui partid politic, ci întregii comunități. Alexe reamintește consilierilor jurământul depus față de cetățeni și îi îndeamnă să ia decizii responsabile pentru binele județului, bazate pe dezbateri oneste în plenul CJ, și nu în sediile de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *