Propunerile lui Simion,  “nişte praştii aruncate în vânt” pentru senatorul Bodea

Senatorul USR Marius Bodea a dat un răspuns ferm și plin de critici la propunerile făcute de liderul AUR, George Simion. Acesta din urmă a solicitat retragerea candidaturii lui Bodea pentru a susține candidatura lui Tudor Ciuhodaru la Primăria Iași. Bodea a respins vehement aceste propuneri, denumindu-le “niște praștii aruncate în vânt”.

Într-o declarație pentru News.ro, senatorul a subliniat că el este singurul care a luptat împotriva mafiei din jurul primarului Mihai Chirica timp de opt ani, fără să se abată de la proiectul său politic. A criticat aspru relația dintre Simion și Chirica, sugerând că propunerile acestuia din urmă nu sunt decât o tentativă de a-și consolida influența politică în dauna intereselor orașului.

Bodea se declară candidatul cu cele mai mari șanse de înfrângere a lui Chirica

În ciuda presiunii venite din partea lui Simion și a AUR, Marius Bodea afirmă că sondajele îl plasează ca fiind candidatul cu cele mai mari șanse de a-l învinge pe Mihai Chirica. Această declarație subliniază încrederea senatorului în sprijinul și susținerea pe care le are din partea locuitorilor din Iași. Argumentând cu date concrete din sondaje, Bodea își întărește poziția și respinge acuzațiile aduse de George Simion.

Apelul lui Simion către Bodea pentru o alianță electorală

În ciuda refuzului său, George Simion a făcut un apel public către Marius Bodea, îndemnându-l să renunțe la candidatură și să se alăture AUR în susținerea lui Tudor Ciuhodaru. Această mișcare reflectă strategia lui Simion de a uni forțele politice împotriva lui Chirica, în timp ce își promovează propriul candidat. Propunerea sa de alianță electorală indică o schimbare de paradigmă în peisajul politic local, cu implicații semnificative pentru cursa către Primăria Iași.

Bodea respinge apelul și își menține candidatura

În ciuda presiunii politice, Marius Bodea a refuzat să se conformeze cererii lui George Simion și a AUR. Acesta își menține hotărârea de a candida la Primăria Iași și respinge ideea de a-și retrage candidatura pentru a face loc altor alianțe politice. Decizia sa reflectă determinarea de a-și urma propriile convingeri și de a continua lupta pentru poziția de primar al orașului.

Simion rămâne candidatul USR și își identifică adversarul principal

În ciuda tuturor presiunilor și apelurilor, George Simion a confirmat că rămâne candidatul USR la Primăria Iași. Acesta și-a stabilit clar adversarul principal în persoana primarului Mihai Chirica, subliniind determinarea sa de a-l înfrunta și de a-i contesta poziția. Decizia sa de a rămâne în cursa electorală sub umbrela USR evidențiază loialitatea și angajamentul său față de partid și față de obiectivele acestuia în alegerile locale.

În ansamblu, conflictul dintre senatorul USR Marius Bodea și liderul AUR George Simion în contextul alegerilor pentru Primăria Iași reflectă tensiunile politice și strategiile divergente din peisajul politic local. Cu toate acestea, ambele părți rămân hotărâte să-și urmeze propriile agende și să lupte pentru influență și putere în interesul orașului și al locuitorilor săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *