Pericol ascuns în desertul tău preferat! Descoperire șocantă în produsele de la Kaufland, se retrag produsele de la raft!

Într-o veste alarmantă pentru consumatori, Kaufland, unul dintre cei mai mari retailerii de produse alimentare, a anunțat retragerea unui produs popular de pe rafturile sale. Motivul? Există riscul ca pe suprafața produsului să se găsească fragmente mici de plastic de culoare albastră.

Kauffland a emis un comunicat oficial în care informează publicul despre decizia sa de a retrage de la vânzare un lot specific din produsul “Tartă cu rubarbă și căpșuni”. Această măsură a fost luată după ce s-a descoperit că anumite unități ale acestui produs ar putea conține particule mici de plastic albastru pe suprafața lor.

Comunicatul, care a fost postat și pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), menționează: ”B+F Bakery & Food GmbH avertizează că în cazul unor unități ale produsului «Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Classic» de 1250 g există posibilitatea prezenței unor fragmente mici de plastic albastru pe suprafața acestora. Consumatorii sunt îndemnați să returneze produsul cu specificațiile de identificare enumerate mai jos și vor fi rambursați cu valoarea integrală a acestuia.”

Detaliile specifice pentru identificarea produsului în cauză sunt următoarele:

  • Denumire produs: ”Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Classic 1250g”
  • Cod GTIN: 4063367224072
  • Dată de expirare: 10.2024
  • Număr lot: 3185
  • Producător: B+F Bakery & Food GmbH
  • Adresă: Eschenstraße 5, D-33154 Salzkotten, Germania.

Este esențial ca toți consumatorii care au achiziționat acest produs să verifice detaliile de mai sus și să se asigure că nu consumă produsul. Siguranța consumatorilor este o prioritate pentru Kauffland, iar decizia de retragere a produsului de pe piață subliniază angajamentul companiei față de protejarea sănătății clienților săi.

În plus, este important de menționat că fragmentele mici de plastic pot reprezenta un pericol semnificativ pentru sănătate dacă sunt ingerate. Acestea pot cauza leziuni interne sau pot fi înghițite, ducând la complicații potențial grave. Prin urmare, este esențial ca toți cei care au cumpărat acest produs să fie conștienți de riscuri și să acționeze în consecință.

Kauffland își cere scuze pentru orice inconvenient cauzat și își reafirmă angajamentul de a oferi produse de cea mai înaltă calitate consumatorilor săi. Compania colaborează îndeaproape cu furnizorul B+F Bakery & Food GmbH pentru a investiga cauza acestei probleme și pentru a se asigura că astfel de incidente nu se vor repeta în viitor.

În încheiere, este vital ca toți consumatorii să fie vigilenți și să verifice produsele pe care le cumpără. Siguranța alimentară este o responsabilitate comună, iar consumatorii informați pot contribui semnificativ la protejarea sănătății lor și a celor dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *