O dimineață funestă în Iași: un medic veterinar este atacat, partenerul își dă foc

O situație gravă s-a produs ieri dimineață în Valea Adâncă, când echipajele de urgență au fost chemate în urma unui apel la 112, descoperind un scenariu terifiant: un bărbat de 40 de ani cu arsuri severe pe corp.

Pe locul incidentului a fost descoperită și o altă persoană, o femeie de 48 de ani în stare critică, cu o rană adâncă în zona lombară. Detaliile violențelor nu sunt încă cunoscute, iar principalul agresor nu a fost identificat, conform ziaruldeiasi.ro. “Am trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, au intervenit și colegii de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași. Din păcate, bărbatul nu a supraviețuit, iar femeia este în șoc hemoragic, a necesitat intubație oro-traheală și ventilație mecanică, acum este transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor”, a informat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Potrivit surselor de la locul incidentului, femeia atacată, Mihaela Dărdăcuș, este medic veterinar la Direcția Agricolă Iași și era partenera unui bărbat care deținea certificat de revoluționar. Relația celor doi era cunoscută ca fiind tumultuoasă, cu multiple rupturi și împăcări. Astăzi, partenerul ei a venit acasă cu un taxi. Puțin mai târziu a amenințat că se va sinucide și și-a așezat un scaun sub nucul din curte. Femeia a încercat să îl împiedice, dar a fost atacată cu cuțitul de mai multe ori. Cu ultimele sale forțe, Mihaela Dărdăcuș a fugit în stradă cerând ajutor. Între timp, bărbatul și-a dat foc.

Un localnic ne-a mărturisit că nu erau percepuți ca un cuplu conflictual. „Astăzi nu am auzit nimic, el a venit cu mașina, a venit cu un taxi, și imediat după aceea la 10 minute am auzit-o pe doamna strigând «Ajutor, ajutați-mă!» și când am ajuns eu aici deja mașina poliției a apărut. A preluat cazul. A întins-o pe doamna acolo cu fața în sus. Am văzut-o cu sânge. Erau parteneri, nu i-am auzit să se fi certat, să aibă probleme, ceartă. O fi fost în casă la ei, dar ca să facă probleme nu. Erau liniștiți, fiecare își vedea de casa lui. Doamna, am înțeles, era doctor veterinar, iar el era pensionar, avea pensie de revoluționar. Nu m-am așteptat la așa ceva, nu i-am văzut să se certe aici cu cineva, cu un vecin, niciodată, nimic.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *