O bunicuță de 71 de ani a pus în PERICOL viața unui alpinist la etajul 11. Motivul te va lăsa MASCĂ!

O veste tulburătoare vine din municipiul Galați, unde un eveniment neașteptat și cu potențial tragic a avut loc în data de 1 septembrie. Un alpinist utilitar, angajat la o firmă locală, care lucra la un bloc cu 12 etaje situat pe strada Regiment 11 Siret, a avut parte de un incident care l-a făcut să-și pună în pericol viața. Și motivul este de-a dreptul șocant!

Conform sursei Mediafax, totul s-a petrecut când un alpinist de 50 de ani efectua lucrări la bloc, fiind asigurat cu corzi speciale pentru acest gen de activitate. În timp ce acesta se afla la etajul 11, o femeie de 71 de ani, locatară a apartamentului de la etajul 8, a tras cu putere de corzile care îl susțineau, făcându-l să se dezechilibreze periculos. Dar care a fost motivul acestei acțiuni halucinante?

Din primele informații, se pare că femeia nu a fost mulțumită de activitatea pe care alpinistul o desfășura în dreptul geamurilor ei, așa că a decis să intervină în mod direct și extrem de periculos. Imediat după incident, polițiștii gălățeni au fost sesizați și au ajuns rapid la fața locului. După ce au luat legătura cu alpinistul afectat, oamenii legii au identificat rapid și persoana vinovată de acest act.

La interogatoriu, femeia nu a negat fapta și a explicat forțelor de ordine că a recurs la acest gest extrem din nemulțumire față de modul în care alpinistul lucra. Inițial, bunicuța de 71 de ani a primit doar un avertisment scris pentru acțiunile sale. Însă, în data de 5 septembrie, polițiștii, înțelegând gravitatea situației și potențialul tragic al incidentului, au decis să deschidă un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Investigația este în plină desfășurare și se va realiza sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați. Autoritățile sunt hotărâte să lămurească toate circumstanțele care au condus la această situație, pentru a stabili măsurile legale adecvate.

Acest incident ne amintește că, uneori, nemulțumirile minore pot duce la acțiuni extreme, care pot pune în pericol viața celor din jur. Din fericire, în acest caz, alpinistul nu a suferit răni grave și poate continua activitatea sa, dar evenimentul servește drept un avertisment pentru toți despre pericolele pe care le poate genera impulsivitatea și luarea deciziilor în momente de frustrare. Într-o lume în care securitatea și respectul pentru cei din jur ar trebui să fie pe primul plan, astfel de evenimente ne forțează să ne regândim atitudinea și acțiunile zilnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *