Mare sărbătoare la Primăria Iași! Viceprimarul dezertor Cezar Baciu a convocat o mulțime de politicieni, oameni de afaceri și dezvoltatori imobiliari, printre care Ștefan Popescu și Vanea Căruntu la creștinarea fiului său. Deși declarația sa de avere indică doar datorii, el organizează botezul anului! Avem imagini exclusive de la petrecere

În orașul Iași, a avut loc o petrecere de proporții. Viceprimarul dezertor Cezar Baciu a invitat sute de persoane la un eveniment special, botezul fiului său. Această sărbătoare a avut loc la restaurantul La Castel. Micuțul, care are doar câteva luni, a fost botezat la biserica situată în campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”.

Este demn de menționat că Cezar Baciu a fost anterior exclus din USR pentru alianțele sale cu grupul PNL în Consiliul Local. Cu toate acestea, a fost ulterior numit viceprimar al Iașului. Acum, alături de Mihaela, partenera sa originară din Republica Moldova, el a organizat unul dintre cele mai semnificative momente din viața lor, sute de oaspeți au fost așteptați să participe la această festivitate. Creștinarea micuțului Carol a fost programată la ora 12.00, la Biserica Sf. Mucenic Iulian din Tars , iar petrecerea va continua la restaurantul La Castel, în Sala Ballroom, care poate găzdui între 250 și 500 de persoane.

Cu toate acestea, există un detaliu care a stârnit curiozitatea multora. Deși Cezar Baciu organizează un eveniment atât de grandios, declarația sa de avere, publicată în iunie 2023, indică faptul că nu deține niciun bun imobil, nicio mașină sau teren. Documentul menționează doar două credite contractate la Banca Transilvania, în 2021 și 2022, cu o valoare totală de 50.000 de lei. În 2022, viceprimarul a primit o indemnizație de 148.590 de lei, echivalentul a aproape 30.000 de euro. Restaurantul La Castel este cunoscut pentru evenimentele sale fastuoase, la care au participat atât politicieni, cât și oameni de afaceri.

Un alt aspect interesant este legat de lista de invitați. Surse din interiorul Primăriei Iași au dezvăluit că consilierii locali PSD și USR, foști colegi ai viceprimarului, nu au fost invitați la eveniment. În schimb, Baciu a ales să invite directorii din primărie și ai societăților aflate în subordinea acesteia. Și bine înțeles potenți oameni de afaceri din zona imobiliară Vanea Căruntu și Ștefan Popescu. Până în prezent, nu se știe exact ce sumă va fi oferită ca dar de către invitați.

În concluzie, botezul organizat de viceprimarul Cezar Baciu promite să fie unul dintre cele mai discutate evenimente din Iași. Cu toate acestea, multe întrebări rămân fără răspuns. Cum își permite viceprimarul să organizeze un astfel de eveniment, având în vedere declarația sa de avere? De ce anumiți consilieri locali au fost omiși de pe lista de invitați? Răspunsurile la aceste întrebări rămân de văzut. Cu siguranță, evenimentul va fi pe buzele tuturor în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *