Fadi Sleiman Ramadan, MAGNATUL HORECA din Iași și noua sa achiziție, clubul Fratelli

În inima Iașului, o schimbare majoră a avut loc în lumea ospitalității și divertismentului. Proprietarul renumitelor restaurante Fenice și Miraval de la Palas a făcut o mișcare strategică, preluând controlul asupra clubului Fratelli, anterior deținut de Bogdan Gheorghiu și Catalin Leahu. Această achiziție consolidează poziția lui Fadi Sleiman Ramadan ca cel mai influent om de afaceri din domeniul Horeca din Iași.

Fadi, așa cum este cunoscut în cercurile apropiate, nu este doar un nume sonor în lumea restaurantelor. El este forța din spatele majorității localurilor din Parcul Palas, incluzând Fenice, Tribeca, Madison, Czech In și ChefGalerie. De asemenea, el este proprietarul cafenelelor La Corniche din Iulius Mall și Palas Mall. Dar ambițiile sale nu se opresc aici. Fadi este și un jucător major în sectorul imobiliar, având în portofoliu zeci de apartamente pe care le închiriază, în principal, studenților străini.

Firmele sale generează venituri impresionante, cu cifre de afaceri care se ridică la milioane de euro anual. Aceste cifre sunt mărturia succesului și viziunii sale de afaceri.

Recent, Fadi a extins imperiul său culinar prin inaugurarea unui nou restaurant sub brandul Fenice Palas în Timișoara, cu o investiție de aproximativ 1 milion de euro. În plus, prin intermediul agenției sale imobiliare, Safir Real Estate, a achiziționat terenuri esențiale pentru dezvoltarea PALAS Campus și a zonei rezidențiale de la PALAS. Se estimează că investiția sa în aceste terenuri a fost de cel puțin 25 milioane de euro, o sumă care s-a dovedit a fi extrem de profitabilă după revânzarea terenurilor.

Dar Fadi nu se limitează doar la Iași. La Suceava, a achiziționat peste 4 hectare de teren pentru extinderea Iulius Mall, cu planuri de a-l transforma într-un complex similar cu PALAS din Iași. Multe voci susțin că în spatele acestei expansiuni se află și influența lui Iulian Dascălu, considerat cel mai bogat ieșean din istorie. Legătura dintre cei doi este evidentă, având în vedere explozia de restaurante din Iulius Mall și PALAS, precum și alte afaceri comune.

În concluzie, achiziția clubului Fratelli de către Fadi Sleiman Ramadan marchează încă o etapă în ascensiunea sa în lumea afacerilor din Iași. Cu o viziune clară și o abordare strategică, Fadi continuă să modeleze și să influențeze peisajul Horeca și imobiliar din regiune. Este evident că viitorul îi rezervă multe surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *