Lucian Burlea își deschide sufletul în cea mai recentă ediție a emisiunii Ieșeanul din umbră, rememorând trecutul și dezvăluind mecanismele criminale din spatele dispariției tatălui său,  prof.dr Marin Burlea, supranumit ”Îngerul copiilor”

În ediția a doua a emisiunii “Ieșeanul din umbră”, difuzată pe Salutiasi.ro, publicul are prilejul de a-l cunoaște mai bine pe Lucian Burlea, fiul reputatului prof. dr. Marin Burlea, supranumit “Îngerul copiilor”, a cărui trecere în neființă, acum cinci ani, a lăsat un gol imens în comunitatea medicală și nu numai. Lucian Burlea, omul, fiul și doctorul, și-a împărtășit amintirile și reflecțiile într-un dialog sincer și profund. 

Unul dintre momentele centrale ale producției a fost relatarea detaliată a circumstanțelor care au condus la decesul prematur al tatălui său, implicând figuri politice și juridice de renume din Iași. Lucian a expus cu claritate conexiunile dintre un fost primar, un fost chestor de poliție și un fost procuror, care ar fi contribuit la crearea unui dosar de către DNA împotriva lui, proces ce a avut un impact negativ asupra sănătății tatălui său. De asemenea, a menționat trădarea fostului său cumnat, care a contribuit la fabricarea dosarului, subliniind cât de adânci pot fi rănile cauzate de cei apropiați.

Deși trecutul a fost plin de încercări, Lucian Burlea s-a arătat optimist și hotărât să își continue misiunea. A vorbit deschis despre mediul politic ieșean și național, oferind o analiză personală a scenei actuale. În ceea ce privește partidul AUR și liderul acestuia, George Simion, Lucian a caracterizat formațiunea ca fiind un “partid om”, sugerând că existența și relevanța sa sunt strâns legate de personalitatea lui Simion. 

Noua ediție a “Ieșeanului din umbră” oferă o perspectivă revelatoare asupra realităților din umbra societății și politicii ieșene, invitând publicul la o discuție deschisă și la reflecție. Este o ocazie unică de a privi dincolo de cortina de fier a politicii locale, descoperind poveștile personale și luptele ce stau la baza unor evenimente marcante din comunitate. Prin partajarea experiențelor sale, Lucian Burlea continuă moștenirea tatălui său, luptând pentru adevăr și pentru un viitor mai bun în orașul natal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *