Incident Șocant la Botoșani. O mamă își aruncă copiii de la etajul unui hotel

Botoșani a fost scena unui eveniment tragic în noaptea de duminică spre luni. Un băiețel de numai doi ani și-a pierdut viața, iar fratele său, cu un an mai mare, se zbate între viață și moarte, după ce au fost aruncați de la etajul unui hotel de către mama lor. Tânăra de 23 de ani a amenințat că se va sinucide. Tatăl micuților, aflat la București, este devastat și confuz în fața acestei tragedii, conform informațiilor oferite de Monitorul de Botoșani.

Incidentul s-a produs la Hotelul Tineret din Botoșani. Chiar dacă medicii au depus eforturi considerabile, micuțul Vladimir nu a supraviețuit. Starea fratelui său, Gabriel, este extrem de gravă, fiind în comă profundă. Datorită gravității situației, a fost decis transferul lui la un spital din Iași cu o ambulanță SMURD.

Contextul Tragediei

Originară din Albești, Botoșani, mama a venit duminică la Botoșani cu cei doi copii, Vladimir și Gabriel, pentru a se juca în Parcul Mihai Eminescu. Însă, la plecare, și-a dat seama că nu mai are mijloc de transport pentru a se întoarce acasă. Astfel, a decis să petreacă noaptea la Hotelul Tineret. Deși nu avea act de identitate, personalul hotelului a acceptat să o cazeze la primul etaj, observând starea sa emoțională fragilă.

Din păcate, la scurt timp, tânăra a luat o decizie fatală. A declarat că, în timp ce copiii dormeau, i-a luat în brațe și a sărit cu ei de la fereastră. Ea a aterizat pe un acoperiș, dar copiii au căzut pe sol.

Un paznic al hotelului a auzit zgomotul și a sunat imediat la 112, observând copiii pe sol și mama pe acoperiș.

Mobilizare Masivă la Fața Locului

La scena incidentului s-au deplasat numeroase echipaje de ambulanță, pompieri și poliție. Copiii au fost preluați rapid și duși la spital. Autoritățile locale, inclusiv șefii de la Inspectoratul de Poliție și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, au fost prezenți.

Negociatorii poliției au discutat cu femeia timp de două ore, încercând să o convingă să coboare. Pompierii au pregătit saltele sub fereastră, anticipând un alt posibil salt.

Salvarea Mamei

După negocieri îndelungate, forțele de intervenție au reușit să o aducă în siguranță. În timpul discuției cu negociatorul, polițiștii au intrat în camera ei și au reușit să o imobilizeze. A fost transportată la spital, unde, printre lacrimi, a repetat că nu intenționa să le facă rău copiilor. Ulterior, a fost internată la secția de psihiatrie a spitalului local.

Mesajul pe care tânăra mămică l-a trimis înainte să sară pe geam soțului.
„Mulțumesc ca mai fâcut sa fac ceea ce nu voiam, sper sa fii fericit acum ca ai scäpat de noi si nu mai trebuie sa ne trimiti bani ca am înteles ca asta era marea ta problema), îti doresc ca toti bani pe care o sa ii ai de acum sa ii pastrezi sa ti pui pe pipet….ca niciodatã nu ti-au ajuns….regret tot ce am facut cu tine pana acum si regret ca m-am maritat cu tine, dar chestia era ca voiam sa scap de acasà…..atât.……cel mai räu îmi pare pt copii caci ei nu au nicio vina, dar nu ii pot lasa asa ai nimanui, nimeni nu o sa ii iubeascã, sper sa fii fericit farã noi, adio. Eu am încercat sa fac torul pt voi, ( tu, mama tata si etc etc) am lasat copiii fârà jucârii sau haine sau altele sa aibà toti si voi toti m-ati luat de fraiera…”

Sursa video: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *