VIDEO Incendiu în Inima Iașului: Cum a fost evitată o tragedie în mijlocul pelerinajului

Un incident care ar fi putut să se transforme într-o tragedie a avut loc în inima orașului Iași. În timpul pelerinajului, o mașină înmatriculată în Neamț a luat foc în mijlocul mulțimii de pelerini, punând viețile acestora în pericol iminent.

Incidentul s-a produs în centrul Iașului, în apropierea complexului Palas, unde mirosul de fum a învăluit rapid întreaga zonă. Pompierii au fost alertați și au intervenit de urgență, reușind să stingă focul cu apă și spumă într-un timp record. Eforturile lor rapide și eficiente au prevenit extinderea incendiului și au evitat o potențială tragedie.

Un polițist care se afla în timpul liber în apropiere a jucat un rol crucial în gestionarea situației. Acesta a reușit să redirecționeze traficul rapid și eficient, evitând astfel panica și congestia în rândul pelerinilor și al altor șoferi aflați în zonă.

Datorită răspunsului prompt și coordonat al pompierilor și poliției, nu s-au înregistrat victime. O anchetă este în curs pentru a determina cauza exactă a incendiului. Până în prezent, nu există informații despre originea focului.

Mulțumită eforturilor serviciilor de urgență, pelerinajul a putut continua în condiții de siguranță. De apreciat răspunsul rapid și profesionismul demonstrat de pompieri și poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *