Haos în Iași: Deschiderea Jumbo creează blocaje semnificative în trafic și în magazin

Duminică, orașul Iași a fost practic asediat de mulțimile care s-au strâns la retailerul Jumbo, provocând blocaje semnificative atât în trafic, cât și în interiorul magazinului.

Marea deschidere a magazinului Jumbo a atras sute de oameni, transformând împrejurimile și interiorul magazinului într-un adevărat haos. Oamenii, înarmați cu sacoșe inscripționate Jumbo, păreau să fie peste tot, umplând parcarea, trotuarele și stația de autobuz apropiată.

Străzile adiacente erau inundate de mașini, creând cozi lungi și așteptări extinse la semafoare. Traficul se mișca în ritm de melc, iar intervenția poliției a devenit necesară pentru a dirija vehiculele și pietonii, în încercarea de a preveni un blocaj total.

Interiorul magazinului Jumbo reflecta aceeași imagine de haos. Clientii se înghesuiau să-și umple coșurile cu produse, formând cozi interminabile la case, unde așteptarea se măsura în zeci de minute.

Accesul în și din parcare a devenit o provocare, mașinile formând cozi lungi și blocând circulația. Unii șoferi au încercat să găsească soluții alternative, îndreptându-se către parcarea Dedeman, dar și aici se formaseră cozi lungi de așteptare.

Această efervescență a evidențiat impactul pe care o deschidere de magazin de această amploare îl poate avea, punând la încercare atât răbdarea oamenilor, cât și capacitățile infrastructurale ale Iașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *