Gabriela Firea și Florentin Pandele fug din România

Într-o dezvăluire inedită, Gabriela Firea și Florentin Pandele, două figuri centrale ale politicii românești, au fugit din România. Plecarea lor bruscă a avut loc luni, exact la 14:30, generând o avalanșă de întrebări și speculații.

Înconjurată de mister, perechea a fost însoțită de Gigi Nețoiu, o altă personalitate controversată, întărind astfel aura de enigmă a plecării lor neașteptate. Binecunoscutul tandem politic a fost escortat cu măiestrie de protocolul aeroportului Otopeni, într-o atmosferă de parcă ar fi fost scene de film.

Gabriela Firea, cunoscută și sub titulatura de fost ministru al Familiei, a apărut într-o pălărie monumentală și ochelari de soare. O imagine spectaculoasă, prezentată cu foc de Victor Ciutacu în populara emisiune “Punctul Culminant”.

Jurnaliștii abili de la România TV au reușit să contacteze cele două personaje. Într-o încercare aparentă de a calma spiritele, Gabriela Firea a dezvăluit că se află într-un concediu în Grecia, planificat cu mult timp în urmă, din luna februarie. Dar, oare, cine poate confirma acest lucru?

Marți, în zori, fostul ministru al Familiei a încercat să disipească zvonurile prin postarea unei fotografii pe Facebook. Dar acest gest nu a făcut decât să intensifice zvonurile.

Rămâne de văzut dacă fuga lor este în vreun fel legată de scandalul azilelor de bătrâni. Se tem aceste figuri politice de mâna lungă a justiției? Așteptăm răspunsuri și promitem să vă ținem la curent cu toate detaliile incendiare ale acestui caz extraordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *