Eveniment de promovare Culturală și Educațională Rusă la un hotel din Iași (VIDEO)

Imagini în EXCLUSIVITATE cu ambasadorul Valery I. Kuzmin la Iași 

Un hotel din Iași a fost gazda unui eveniment deosebit de important în contextul relațiilor culturale și educaționale dintre România și Rusia. Ambasadorul Rusiei în România, Valery I. Kuzmin, a fost prezent la această întâlnire de gradul zero.

Manifestarea a avut ca temă principală promovarea culturii și educației ruse, fiind evidențiate prin diverse afișe și materiale informative. Printre titlurile afișelor expuse, vizibile în spatele ambasadorului Kuzmin, se numărau „Burse în Rusia 2024”, „Hai la Moscova”, „Hai în Rusia” și „Casa Cantemir Dialog Transcultural”. Acestea subliniază interesul crescut pentru consolidarea relațiilor educaționale și culturale între Rusia și România.

Intruziuni culturale Ruse

Un moment deosebit al evenimentului a fost reprezentat de prestația unui grup muzical care a interpretat piese în limba rusă, creând o atmosferă autentică și îmbogățind experiența culturală a participanților.

Pe lângă ambasadorul Valery I. Kuzmin, evenimentul a fost onorat de prezența mai multor personalități și figuri publice. Printre acestea, au fost observate și câteva figuri feminine, al căror rol și contribuție la eveniment rămân de identificat.

Cine sunt simpatizanții  din Iași?

În acest context, redacția noastră își exprimă interesul de a afla mai multe despre participanții la acest eveniment remarcabil. Invităm cititorii noștri care au fost prezenți sau care recunosc persoanele din imagini să ne împărtășească informații suplimentare. Orice detaliu poate contribui la o mai bună înțelegere a dinamicii și importanței acestui eveniment în contextul relațiilor româno-ruse.

Evenimentul de la Iași poate reprezenta un pas important în consolidarea legăturilor culturale și educaționale între România și Rusia și subliniază importanța dialogului transcultural în contextul internațional actual.

Update:  Evenimentul de deschidere a casei Cantemir a avut loc cu prezența ambasadorului Rusiei, fiind găzduit de Dana Eftimie și Dascălescu Florin. La acest eveniment au participat numeroși membri ai Bibliotecii Naționale M. Eminescu din Iași, profesori de la Universitatea Cuza din Iași, precum și o serie de oameni de afaceri.

Dacă aveți informații suplimentare despre eveniment sau participanți, vă rugăm să ne contactați la [email protected] sau în secțiunea comentarii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *