Costeluș Alexe a transformat Iașiul într-un oraș al promisiunilor neonorate!

În ultimii ani, Iașiul a fost martorul unei guvernări controversate sub conducerea lui Costel “Tablă” Alexe, considerat de mulți ca fiind cel mai ineficient președinte din istoria Consiliului Județean Iași. O analiză a ultimilor trei ani dezvăluie o serie de eșecuri și promisiuni neonorate care au afectat dezvoltarea județului.

Trei ani s-au scurs de când Costel Alexe și echipa sa au preluat frâiele județului, dar, din păcate, acești ani au fost marcați de stagnare și lipsă de progres. Multe dintre proiectele esențiale pentru comunitate au fost lăsate în paragină sau au avansat cu pași de melc. De exemplu, modernizarea Spitalului de Copii „Sf. Maria” a fost finalizată doar pe hârtie, deoarece aparatura medicală este fie învechită, fie pur și simplu lipsește.

În plus, extinderea Unității de Primiri Urgențe de la același spital rămâne un șantier neterminat, iar asfaltarea drumului alternativ Iași – Suceava, finanțat cu fonduri europene, a fost executată defectuos, necesitând deja reparații. Mai mult, valoarea totală a investiției a crescut semnificativ, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la gestionarea fondurilor.

Dar acestea sunt doar vârful aisbergului. În ultimii trei ani, Alexe și echipa sa au promis o serie de mega-proiecte, dar, din nefericire pentru locuitorii Iașiului, niciunul dintre acestea nu a fost adus la bun sfârșit. Filarmonica rămâne în ruină, proiectul pentru un nou sediu al Operei este blocat, iar trenul metropolitan este doar un vis.

Și lista nerealizărilor continuă: un nou drum de acces spre Aeroport există doar pe hârtie, modernizarea Teatrului „Luceafărul” este o altă promisiune fără temei, iar despre un nou Spital de Boli Respiratorii nu se mai aude nimic.

Pe lângă aceste eșecuri, Alexe a fost implicat și în scandaluri de corupție. Averea sa și a familiei sale a crescut inexplicabil, cu achiziții de apartamente, vile, mașini și terenuri. În același timp, DNA l-a acuzat de luarea unui mită sub formă de 22 de tone de tablă și de abuz în serviciu.

În concluzie, sub conducerea lui Costel Alexe, Iașiul a fost paralizat de stagnare, populism și corupție. Acești trei ani au fost pierduți pentru dezvoltarea județului, iar locuitorii merită mai mult decât promisiuni neonorate și scandaluri. Este timpul pentru o schimbare și pentru o viziune nouă care să pună interesele cetățenilor pe primul plan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *