Costel “Tabla” Alexe, ipocrizie și nesimțire de Ziua Vârstnicilor

Duminică, 1 octombrie, în timp ce majoritatea oamenilor sărbătoreau cu respect și recunoștință Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, Costel “Tabla” Alexe, politicianul ieșean, a ales să marcheze această zi într-un mod cu totul și cu totul neașteptat.

Alexe, cunoscut pentru actele de corupție pentru care este cercetat, a decis să viziteze Unitatea Medico-Socială Răducăneni, locul unde se află unii dintre cei mai afectați bătrâni de acțiunile sale. Acest gest, departe de a fi unul sincer și plin de compasiune, pare mai degrabă o încercare de a-și spăla imaginea în fața opiniei publice. Cum poate acest “lache” al politicii ieșene să privească în ochi acei bătrâni, știind că acțiunile sale au avut un impact direct asupra bunăstării lor?

După vizita scurtă, însoțit de jurnaliștii săi de casă, Alexe nu a pierdut ocazia de a-și promova imaginea pe rețelele de socializare. Postarea sa pe Facebook, însoțită de poze caragialiene și cuvinte pompoase, pare să fie mai mult un act de PR decât o manifestare sinceră de compasiune. “Astăzi, pe 1 octombrie, sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, ocazie cu care am revenit la Unitatea Medico-Socială Răducăneni,” scrie Alexe, adăugând mulțumiri pentru Crucea Roșie Română Filiala Iași.

În timp ce mulți dintre noi sărbătoresc cu adevărat și cu respect această zi, recunoscând contribuțiile și sacrificiile făcute de generațiile anterioare, Alexe a ales să folosească această ocazie pentru a-și promova imaginea și a-și ascunde trecutul controversat.

Este esențial să ne amintim că vârstnicii sunt “comoara noastră vie”, așa cum spune și Alexe în postarea sa, dar este la fel de important să ne asigurăm că acțiunile noastre reflectă cu adevărat aceste cuvinte. Să sperăm că în viitor, politicienii noștri vor alege să onoreze această zi cu sinceritate și respect, în loc să o folosească ca oportunitate de PR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *