Cariera visurilor tale te așteaptă! Cum poți deveni eroul orașului? Toate detaliile aici!

Într-o lume plină de provocări și pericole, cine nu și-ar dori să devină un erou, un adevărat salvator al vieților oamenilor? Acum, această oportunitate iți bate la ușă! Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Iași (I.S.U.J. Iași) vine cu o veste extraordinară: poți aplica pentru o carieră în domeniul militar și să devii unul dintre cei care salvează vieți. Află tot ce trebuie să știi despre această oportunitate unică și cum te poți înscrie pentru a deveni un adevărat erou!

Salvatori căutați: O oportunitate deosebită la I.S.U.J. Iași

Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești alocă nici mai mult, nici mai puțin de 300 de locuri pentru cei care doresc să se alăture echipei de salvatori. Este momentul tău să faci un pas înainte și să începi o carieră plină de satisfacții și înalte responsabilități.

Ce trebuie să știi despre procesul de înscriere?

Dacă visezi să devii un erou al zilelor noastre, trebuie să fii la curent cu toate detaliile procesului de înscriere. Iată câteva puncte esențiale pe care trebuie să le știi:

Perioada de înscriere:
Ai timp să îți depui cererea de înscriere între 18 octombrie și 05 noiembrie 2023. Ai șansa de a face acest lucru și în weekend, pentru a nu rata oportunitatea.

Evaluare psihologică:
Data de 24 noiembrie 2023 este momentul în care se va efectua evaluarea psihologică a candidaților.

Depunerea documentelor:
Nu uita că trebuie să depui documentele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare până pe 24 noiembrie 2023.

Testele fizice:
În perioada 7 – 13 decembrie 2023, vei fi evaluat în ceea ce privește performanțele tale fizice. Este momentul să te pregătești intens pentru această etapă.

Evaluarea cunoștințelor:
La data de 16 decembrie 2023, vei susține proba de evaluare a cunoștințelor. Fii bine pregătit și arată că ești potrivit pentru această carieră.

Examinare medicală:
În perioada 20 decembrie 2023 – 25 ianuarie 2024, cei care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs vor fi supuși unei examinări medicale riguroase.

Rezultate finale:
Nu trebuie să aștepți mult pentru a afla rezultatele finale, acestea vor fi afișate la data de 02 februarie 2024.

Locuri speciale pentru cetățenii străini

Pentru a face acest anunț și mai interesant, trebuie menționat că din cele 300 de locuri disponibile, 20 sunt rezervate cetățenilor din Republica Moldova (10 locuri) și altor beneficiari externi (10 locuri). Aceste locuri sunt acordate în afara procesului de concurs organizat de Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Acest lucru înseamnă că și cei din afara României pot avea șansa de a deveni eroi locali.

Cum te poți înscrie?

Pentru a-ți începe călătoria către o carieră de salvator, trebuie să respecți anumite proceduri de înscriere. Iată ce trebuie să faci:

Completează cererea de înscriere: Accesează site-ul oficial al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Iași sau al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești și găsește formularul de înscriere online.

  1. Asigură-te că îndeplinești condițiile: Verifică cu atenție criteriile și condițiile de înscriere pentru a te asigura că îndeplinești toate cerințele.
  2. Depune documentele necesare: La data stabilită pentru depunerea documentelor, asigură-te că ai toate actele necesare pregătite și completează dosarul de recrutare.
  3. Pregătește-te pentru teste: Pregătește-te fizic și mental pentru evaluarea psihologică, testele fizice și proba de evaluare a cunoștințelor.
  4. Menține-te în formă: Asigură-te că ești în cea mai bună formă fizică pentru a putea trece cu succes de testele de performanță.
  5. Așteaptă rezultatele: După toate aceste eforturi, nu rămâne decât să aștepți rezultatele și să fii pregătit pentru următoarea etapă a carierei tale.

Unde poți găsi mai multe informații?

Pentru detalii suplimentare și pentru a accesa formularul de înscriere online, poți vizita site-urile oficiale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Iași și al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *