Dragi cititori,

Astăzi, cu inima plină de preocupări și cu gândul la viitorul nostru comun, Salut Iași se alătură mișcării fermierilor și transportatorilor din întreaga țară, care își strigă disperați neputința. Ne confruntăm cu o situație critică în care nevoile și eforturile acestor categorii esențiale ale societății noastre sunt ignorate sau tratate cu indiferență.

Fermierii, cei care hrănesc orașele și satele noastre și transportatorii, cei care asigură legătura dintre producători și consumatori, sunt astăzi în fața unei provocări fără precedent. Politicile nechibzuite, birocrația excesivă și prețurile inechitabile îi împing într-un colț, amenințând să destabilizeze întregul sistem agricol și de distribuție.

Salutăm cu tărie curajul și hotărârea acestor oameni, iar apelul nostru merge dincolo de aceste categorii profesionale. Facem un apel către toți cetățenii Iașului să se solidarizeze cu fermierii și transportatorii, să se implice și să fie conștienți că, în fața unei astfel de nedreptăți, doar unitatea ne poate aduce schimbarea dorită.

Cerem sprijin nu doar din partea fermierilor și transportatorilor, ci și din partea profesorilor, elevilor, studenților, angajaților din din tot aparatul bugetar. Suntem cu toții o comunitate iar problemele unora dintre noi afectează întregul ansamblu. Este momentul să ne trezim la realitate, să ne unim forțele pentru a schimba direcția în care se îndreaptă societatea noastră.

Apelăm și la antreprenorii noștri, cărora le mulțumim pentru contribuția la dezvoltarea economică a orașului nostru. Haideți să fim împreună cu fermierii și transportatorii în această luptă pentru drepturile noastre. Nu putem sta indiferenți când există oameni care muncesc din greu pentru a susține întreaga comunitate.

Este timpul să punem capăt acestei bătăi de joc în care suntem implicați. Numai împreună, ca o comunitate unită, putem învinge aceste obstacole și să construim un viitor mai echitabil și prosper pentru toți românii. Haideți să facem schimbarea pe care o dorim și să demonstrăm că solidaritatea noastră poate schimba lumea în care trăim.

Cu speranța în inimă și unitate în acțiune,

Echipa Salut Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *