Alegerile din Comuna Victoria: Schimbare la orizont în cadrul PSD Organizația Victoria

În cadrul unei adunări recente, liderii organizației PSD din Victoria au fost aleși, marcând un nou început pentru comunitatea locală. Mihai Cocirla, sprijinit de experimentatul Olivian Bordianu și alți membri votați în cadrul întâlnirii de la Cotu Morii, promit o direcție nouă și progresivă pentru comuna Victoria.

Conform comunicatului oficial, obiectivele stabilite de noua conducere sunt clare: atragerea de proiecte pentru comunitate, accesarea investițiilor și, nu în ultimul rând, câștigarea alegerilor locale de anul viitor.

Bogdan Cojocaru, președinte interimar PSD Iași, a subliniat importanța dialogului cu locuitorii și a identificării problemelor comunității. În urma discuțiilor cu cetățenii, echipa social-democrată din Victoria a preluat toate sesizările și se angajează să rămână aproape de oameni. “Doar prin dialog și unitate se pot găsi soluții la neajunsurile comunității,” a declarat Cojocaru.

În plus, Cojocaru a felicitat echipa PSD din Victoria pentru implicare și a subliniat necesitatea unei schimbări în administrația locală. Scandalurile legate de actuala conducere, în special cele asociate cu primarul Daniel Crețu, au creat nemulțumiri în rândul cetățenilor. Acuzațiile recente legate de asfaltarea drumului către domeniul președintelui PNL și scandalul cu mita sub formă de tablă primită de Costel Alexe sunt doar câteva dintre problemele care au afectat imaginea administrației locale.

Un alt subiect de discuție a fost suma de 140.000 de lei, fără TVA inclus, pe care primarul Daniel Crețu a achitat-o pentru servicii generale de consultanță în management. Deși achizițiile apar pe SEAP, primarul susține că nu s-a cheltuit niciun ban încă.

Locuitorii comunei Victoria sunt nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă comuna sub conducerea lui Crețu. “Nu se mai poate de atâția ani să fie asemenea bătaie de joc. Nevoile comunei sunt mari și primarul nu face decât să îl lingușească pe Alexe,” a declarat un cetățean al comunei.

În acest context, alegerea noilor lideri ai PSD Victoria vine ca o speranță pentru locuitorii care doresc o schimbare și o administrație mai transparentă și orientată către nevoile reale ale comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *