Șoc în lumea tech! Zuckerberg îi dă cu flit lui Musk: “Hai să trecem peste asta!”

Într-o revirimentare neașteptată, Mark Zuckerberg a dezvăluit că a decis să nu mai continue cu ideea unei lupte în cușcă cu Elon Musk. Într-o postare recentă pe rețeaua de socializare, fondatorul Facebook a menționat că liderul Tesla “nu pare să fie cu adevărat interesat”.

Într-o serie de schimburi surprinzătoare de mesaje, cei doi magnati tech păreau să fi ajuns la un acord în iunie, după ce Musk a provocat pe Twitter, afirmând că este “pregătit pentru o confruntare”. Zuckerberg, mogulul din spatele Facebook și Instagram, a răspuns rapid, cerându-i adresa. Cu toate acestea, recent, el a declarat pe Threads: “Cred că toți suntem de acord că Elon nu e cu adevărat în joc. Am propus o dată concretă. Dana White, liderul UFC, a fost gata să organizeze un meci autentic pentru o cauză bună. Elon pare să se eschiveze mereu. Dacă vreodată se hotărăște să fie serios, știe unde să mă găsească. Altfel, ar trebui să trecem peste”.

Musk, acum la cârma Twitter, pe care a rebotezat-o X, a insinuat anterior că meciul ar putea avea loc într-un loc spectaculos din Italia. A menționat chiar și opțiuni de transmisie live și un cadru istoric pentru eveniment, sugerând discuții cu prim-ministrul italian, Giorgia Meloni.

De unde vine animozitatea?

Conflictul dintre cele două imperii tech a luat amploare după lansarea aplicației Threads de către Meta, compania lui Zuckerberg, în iulie. Twitter a acuzat rapid Meta de furtul “secretelor comerciale și a altor proprietăți intelectuale”.

În timp ce Zuckerberg este cunoscut pentru pasiunea sa pentru arte marțiale mixte, având chiar și un turneu de jiu jitsu în palmares, Musk a dezvăluit recent că se pregătește pentru confruntare prin ridicarea de greutăți, menționând pe X: “Sunt prea ocupat pentru antrenamente, așa că le integrez în rutina mea de lucru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *