ȘOC în lumea fotbalului! Gigi Becali, patronul FCSB, îi lasă pe toți cu gura căscată! A avut un discurs uluitor despre un jucător din echipa sa. Pariul neașteptat al magnatului care dă peste cap toate pronosticurile!

Energia electrică a fost la cote maxime când Becali, proprietarul impunător al FCSB, a împărtășit observațiile sale incisive despre jucătorii săi care au strălucit în meciul intens cu Dinamo, cu un scor impresionant de 2-1. Într-o etapă de foc a Superligii, nume ca Darius Olaru, Adrian Şut, Alexandru Pantea și Joyksim Dawa au intrat în atenția acerbă a lui Becali.

Becali, având ochi de vultur pentru detaliu, a remarcat uimitoarea eficiență a lui Olaru și Șut, laudând capacitatea de pasare excepțională a acestuia din urmă. Când nu vorbește despre strategia pe care o va pune în practică în acest sezon, patronul FCSB l-a etichetat pe Șut ca un adevărat maestru al jocului.

Comentariul său despre Coman a fost, pe de altă parte, o adevărată bombă: “Coman este dintr-o ligă cu totul diferită, nu se potrivește cu fotbalul românesc.”

Apoi, Becali a aruncat un adevărat fulger în cerul fotbalului românesc, făcând o comparație uluitoare între Pantea și legendarul fundaș brazilian Roberto Carlos. Becali a susținut că, dacă Pantea își îmbunătățește stilul de joc, acesta ar putea atinge același nivel ca iconul brazilian, unul dintre cei mai buni fundași stânga din istorie.

Euforia lui Becali nu s-a oprit aici. A continuat să laude performanțele altor jucători, descriindu-l pe Băluță ca un “jucător extraordinar” și lăudându-l pe Dawa, care “a jucat ca un ceas”.

La sfârșitul unei săptămâni explozive, FCSB are acum un scor perfect, cu 6 puncte din 6. Cu startul campaniei din Conference League care se apropie cu rapiditate, jucătorii echipei vor fi testați și mai mult, deși cu Becali la cârmă, vor fi fără îndoială gata pentru orice provocare care vine spre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *