Podul de la Brăila: O nouă atracție turistică nocturnă. Atracție ce stă închisă!

Într-o noapte magică de luni spre marți, podul peste Dunăre de la Brăila a decis să-și ia o mică vacanță, lăsând sute de șoferi în așteptare. “E ca la Disneyland, doar că fără Mickey Mouse și cu mai multe mașini”, a declarat un șofer amuzat.

Deși toată lumea știa că în minivacanța de Sf. Maria, podul devine o vedetă deschisă non-stop, acesta a ales să se joace de-a v-ați ascunselea cu șoferii. Motivul? Constructorul a considerat că luni nu e zi de sărbătoare. “Eh, luni e ziua în care toată lumea se plânge că e luni. De ce să nu o facem specială?”, a spus constructorul râzând.

Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR, a încercat să calmeze spiritele spunând că podul va fi deschis în seara următoare. “E ca un serial bun, trebuie să aștepți următorul episod”, a adăugat el.

Șoferii, în schimb, au avut reacții mixte. Unii au ales să-și petreacă noaptea pe bac, alții au ocolit, iar unii au așteptat deschiderea podului ca pe un episod nou din serialul lor preferat. Pe rețelele de socializare, oamenii și-au exprimat opinia: “Ar trebui să facem un alt pod, ca să avem mereu unul deschis”, a spus unul dintre ei. Un altul a adăugat: “Se anunța că podul e deschis, dar când ajungi acolo e ca și cum ai descoperit că Moș Crăciun nu există.”

În concluzie, podul de la Brăila a devenit vedeta nopții, oferindu-le șoferilor o experiență unică. Pentru cei care nu au avut ocazia să participe la acest eveniment, nu vă faceți griji! Podul este deschis non-stop în weekend și în zilele de sărbătoare. Restul zilelor, el se odihnește între orele 21.00 și 6.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *