Paul Gorban, invitat de onoare la podcastul “Ieșeanul din umbră” o producție marca salutiasi.ro

Celebrul scriitor, jurnalist si conf. univ. dr. Paul Gorban își deschide inima în fața publicului ieșean

Într-o mișcare culturală de excepție, podcastul “Ieșeanul din Umbră”, o producție emblematică a platformei salutiasi.ro, îl aduce în prim-plan pe Paul Gorban, unul dintre cei mai influenți scriitori și jurnaliști ai momentului. Această invitație marchează un moment important în peisajul cultural ieșean, oferind o platformă unică pentru discuții profunde și introspective.

Paul Gorban, cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în literatura și jurnalismul ieșean, vă va împărtăși experiențele și perspectivele sale unice într-o conversație captivantă cu gazda podcastului. Acest dialog promite să fie nu doar o incursiune în viața și opera sa, dar și o explorare a temelor actuale care influențează societatea și cultura contemporană.

Educat la Universitatea „Al.I. Cuza” din Iași, omul Paul Gorban a lăsat o amprentă inconfundabilă în lumea literară, fiind laureat al Premiului EMINESCU cu medalia „Teiul de Argint”. Cu o carieră împărțită între scris și jurnalism, el este o voce constantă în promovarea culturii și a valorilor autentice românești.

Podcastul “Ieșeanul din Umbră” este cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și pentru crearea unui spațiu unde personalitățile culturale pot dialoga liber. Invitația adresată lui Paul Gorban subliniază angajamentul salutiasi.ro de a aduce în fața publicului figuri marcante ale vieții culturale românești.

Publicul este invitat să se alăture acestei conversații fascinante, care este disponibilă pe platformele de streaming ale salutiasi.ro.

Despre noi cei de la salutiasi.ro 

salutiasi.ro este o platformă media dedicată promovării tuturor ieșenilor și talentelor locale, oferind o gamă variată de conținut, de la podcasturi la articole și reportaje, toate având scopul de a celebra și a sprijini comunitatea culturală din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *