Dezvăluiri uluitoare de la antrenorul echipei Poli Iași: ‘Conexiuni misterioase la CFR Cluj’

Înaintea începutului campionatului, antrenorul Leo Grozavu de la Poli Iași a făcut niște declarații incendiare despre echipa rivală, CFR Cluj, înainte ca aceasta să-i înfrunte sâmbătă seara în prima rundă a noului sezon de Superliga. Antrenorul echipei din Copou a ridicat o serie de acuzații referitoare la presupuse legături strânse dintre CFR Cluj și lumea politică, inclusiv cu oameni din zona serviciilor secrete. Referindu-se la misteriosul “grup de la Cluj”, apropiat de echipa patronată de Ioan Varga, Grozavu a susținut că „serviciile lucrează”.

În timpul tiradei sale, Grozavu a atras atenția asupra modului în care clujenii au operat într-o completă discreție în timpul perioadei de pregătire în Brașov. Antrenorul a subliniat că echipa lor nu a putut obține informații despre CFR Cluj și că acest lucru i-a lăsat într-o situație dezavantajoasă. Cu toate acestea, a menționat că echipa lor este conștientă că “mai multe știu ei despre noi”.

Grozavu a sugerat că importanți politicieni din zona Clujului au fost implicați în activitățile clubului CFR Cluj în ultimii ani, dând exemplu nume precum Vasile Dîncu și Ioan Rus, care s-au asociat frecvent cu conducerea echipei alb-vișinii. Mai mult, el a menționat că într-un trecut recent, politicieni importanți, inclusiv Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, au fost surprinși în tribunele stadionului Olimpico din Roma în timpul unui meci din play-off-ul Conference League, în care CFR Cluj juca împotriva lui Lazio.

Acest tip de conexiuni dintre lumea politică și echipa de fotbal a stârnit întrebări și controverse în trecut. Se pare că atât clubul, cât și politicienii implicați au preferat să își păstreze legăturile învăluite în secret. Totuși, Grozavu și-a exprimat speranța că aceste aspecte vor fi clarificate și că adevărul va ieși la iveală.

Pe parcursul anilor, în cadrul festivităților organizate de CFR Cluj cu ocazia obținerii titlurilor de campioană, au fost surprinse în fotografii și personalități cu legături înalte în zona serviciilor de combatere a criminalității, inclusiv Toma Rus, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) din Cluj. Acesta a avut doi fii, Adrian și Ionuț Rus, care s-au alăturat echipei CFR Cluj după ce clubul a fost preluat de grupul condus de Neluțu Varga.

În prezent, acuzațiile lui Leo Grozavu au adus în prim-plan o serie de întrebări despre posibile interferențe politice și conexiuni stranii în lumea fotbalului, dar rămâne de văzut cum se va dezvolta această situație în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *