Descoperă SECRETELE globalizării și inovației în educație la cel mai așteptat eveniment al anului la Iași!

În inima Iașiului, locul unde tradiția și modernitatea se împletesc într-un dans continuu, FEAA – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității Alexandru Ioan Cuza, se pregătește să fie gazda unui eveniment de excepție. Este vorba despre GEBA 2023, Conferința Internațională Anuală despre Globalizare și Învățământul Superior în domeniul Economiei și Administrării Afacerilor. Între 19 și 21 octombrie 2023, experții și voci autorizate ale domeniului se vor reuni pentru a discuta și analiza schimbările și impactul globalizării asupra educației superioare.

Învățământul superior pentru evoluție și durabilitate”, evenimentul nu este doar o simplă conferință, ci o experiență de învățare și de networking. Discuțiile și dezbaterile vor fi susținute și animate de experți și cercetători renumiți, atât din țară, cât și din străinătate. Printre numele sonore care vor urca pe scenă, se numără Prof. univ. dr. Alexandru-Florin Platon, un nume de referință în domeniul academic iașean, și prof. univ. dr. Jurica Pavicic, de la Universitatea din Zagreb, Croația, o personalitate recunoscută pe plan internațional.

GEBA 2023 nu se rezumă însă doar la prezentări și dezbateri. Organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru participanți. Printre acestea se numără posibilitatea ca cele mai bune lucrări prezentate să fie publicate în ediții speciale ale unor reviste prestigioase, recunoscute la nivel internațional. Printre acestea se numără Scientific Annals of Economics and Business, Studies in Business and Economics, Revista Economica, Review of Economic & Business Studies și Journal of Public Administration, Finance and Law. Toate aceste publicații sunt indexate în diverse baze de date internaționale, conferind astfel autorilor o vizibilitate și recunoaștere sporită.

Pentru cei care doresc o altă modalitate de publicare, organizatorii oferă oportunitatea de a-și vedea lucrările publicate în Actele Conferinței, care vor fi editate de Casa Editorială a Universității Alexandru Ioan Cuza. Această colecție va fi, de asemenea, trimisă pentru indexare și rezumare în baze de date internaționale precum RePEc, CEEOL și DOAJ.

În contextul globalizării, temele abordate în cadrul GEBA 2023 sunt extrem de relevante. Învățământul superior se află la intersecția dintre multiple provocări – tehnologice, socio-economice și de mediu. Evenimentul va fi o platformă de reflecție și de identificare a soluțiilor și abordărilor inovatoare în domeniul educației superioare. Prin discuții, dezbateri și studii de caz, participanții vor avea ocazia să își aprofundeze cunoștințele și să își extindă orizonturile într-un domeniu în continuă evoluție.

Așadar, dacă sunteți pasionat de economie, administrarea afacerilor sau pur și simplu dornic să descoperiți impactul globalizării asupra educației superioare, GEBA 2023 este evenimentul pe care nu trebuie să îl ratați! Alăturați-vă acestei comunități de gânditori și inovatori și contribuiți la schimbarea viitorului învățământului superior. Înscrieți-vă acum și pregătiți-vă pentru trei zile de inspirație, învățare și conexiuni valoroase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *