Cum a devenit ‘Farmazon’ cel mai bogat om din Vaslui pe spatele lui Buzatu! (avem video)

În ultimele zile, o adevărată bombă mediatică a explodat în spațiul public, aducând la lumină secretele întunecate ale unei prietenii care părea indestructibilă. Informații uluitoare despre ‘Farmazon’, individul care l-a trădat pe Mitică Buzatu, au fost dezvăluite, arătând că cei doi erau mai mult decât simpli prieteni.

Dumitru Buzatu, liderul CJ Vaslui, a fost reținut pentru o lună, urmare a unui flagrant organizat de procurorii DNA, în care a fost surprins acceptând o mită colosală de 1,2 milioane de lei. În centrul acestei operațiuni s-a aflat Emil Savin, cunoscut sub pseudonimul “Farmazon”, care a decis să colaboreze cu justiția și să devină martor în acest caz. Savin a fost echipat cu dispozitive de înregistrare audio-video în timpul întâlnirilor cu Buzatu, oferind astfel probe incontestabile procurorilor.

La mijlocul acestei afaceri se află Soragmin, o companie controlată de Emil Savin, responsabilă pentru asfaltarea a două segmente ale drumului Bârlad-Codăiești. Se pare că pentru această lucrare, Buzatu a solicitat o sumă considerabilă drept mită. Documentele DNA confirmă legătura strânsă dintre cei doi, deși se pare că în ultimul timp, relația lor s-a deteriorat.

Adrian Porumboiu, un magnat al afacerilor în Vaslui, a oferit detalii explozive despre conexiunea dintre Buzatu și ‘Farmazon’. Conform declarațiilor sale, Emil Savin a prosperat datorită sprijinului constant al lui Buzatu. “Farmazon, fără niciun fel de resurse, a devenit unul dintre cei mai prosperi indivizi din țară, toate acestea datorită lui Buzatu”, a mărturisit Porumboiu.

Porumboiu a continuat, comparând situația cu scenariile filmelor americane din anii ’20, unde partenerii de afaceri dubioși se trădau reciproc. În acest caz, ‘Farmazon’ pare să fie cel care a avut ultimul cuvânt, lăsându-l pe Buzatu într-o situație compromițătoare. “Buzatu a fost ‘eliminat’ fără discuții”, a adăugat el.

De-a lungul anilor, Buzatu a fost văzut în compania lui ‘Farmazon’ la numeroase evenimente, de la pescuit la petreceri grandioase. Cu toate acestea, Porumboiu susține că, în comparație cu averea lui ‘Farmazon’, Buzatu pare un simplu om al străzii.

Porumboiu a mai menționat și alte cazuri de corupție la nivel înalt, subliniind faptul că acestea sunt adesea trecute cu vederea. El a făcut referire la un caz în care un director de bancă a oferit o mită considerabilă pentru a obține o poziție de conducere, dar acest caz a fost ignorat de autorități.

În încheiere, Porumboiu a criticat Curtea de Conturi pentru lipsa de transparență și refuzul de a oferi informații despre anumite cazuri de corupție. El a menționat că a primit 92 de pagini de documente, din care 67 erau complet goale.

Aceste dezvăluiri aduc în prim-plan întrebări esențiale despre integritatea și onestitatea celor implicați în afaceri la nivel înalt. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum va evolua situația și ce alte secrete vor fi dezvăluite în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *