Accident tragic în Constanța: Un șofer sub influența drogurilor provoacă moartea a doi tineri. Gestul șocant pe care acesta l-a făcut în fața polițiștilor, avem imagini cu tânărul de 19 ani

În această dimineață, o tragedie a zguduit comunitatea din Constanța. Un bărbat, aflat sub influența substanțelor interzise, a provocat un accident grav pe DN 39, lângă localitate Vama Veche. Incidentul a avut loc în jurul orei 05.25, iar consecințele au fost devastatoare.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Constanța, bărbatul, în vârstă de 19 ani, conducea vehiculul pe DN 39 când, din motive încă neelucidate, a pătruns pe banda opusă, lovind un grup de tineri care se aflau pe drum. Impactul a fost atât de puternic încât doi dintre pietoni, o fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani, și-au pierdut viața pe loc. Alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, au fost răniți și transportați de urgență la spital.

Într-o încercare disperată de a evita consecințele faptei sale, șoferul a decis să fugă de la locul accidentului. Cu toate acestea, datorită eforturilor neobosite ale forțelor de ordine, acesta a fost prins în scurt timp în stațiunea Vama Veche.

Scenele care au urmat au fost marcate de emoție și tensiune. În timp ce era escortat spre mașina de poliție, bărbatul a încercat să-și ascundă identitatea, acoperindu-și fața cu mâinile. Reprezentanții mass-media prezenți la fața locului au încercat să obțină o declarație de la acesta, întrebându-l insistent dacă regretă fapta comisă. Cu toate acestea, șoferul a ales să rămână tăcut.

Investigațiile preliminare au relevat faptul că bărbatul se afla sub influența drogurilor în momentul producerii accidentului. Testele efectuate cu aparatul drugtest au indicat prezența a trei substanțe interzise în organismul său: cocaină, amfetamină și metamfetamină. Aceste descoperiri aduc un nou nivel de gravitate situației și ridică întrebări serioase despre siguranța rutieră și responsabilitatea șoferilor.

Comunitatea din Constanța este în stare de șoc, iar familiile victimelor sunt devastate. În timp ce ancheta continuă, mulți se întreabă cum a fost posibil ca un astfel de incident să aibă loc și ce măsuri pot fi luate pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Accidentul de la Vama Veche reprezintă un avertisment dureros despre pericolele consumului de droguri și alcool la volan. Este esențial ca șoferii să fie conștienți de responsabilitățile pe care le au atunci când se află la volan și să evite să pună în pericol viețile altora.

În încheiere, este important să ne amintim de tinerii care și-au pierdut viața în acest tragic accident și să ne rugăm pentru recuperarea celor răniți. Această tragedie ne reamintește că viața este fragilă și că fiecare decizie pe care o luăm poate avea consecințe devastatoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *