Lovitură totală pentru Gică Hagi! Anunțul făcut chiar înaintea meciului. Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat șansele pe care le are Farul Constanța în dubla cu Sheriff Tiraspol.

Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă

Prima manșă a întâlnirii dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol se va disputa miercuri, 12 iulie, de la ora 20:30, la Ovidiu. Returul va avea loc pe 18 iulie, de la ora 20:00, la Tiraspol. Înaintea acestei partide, Dumitru Dragomir a dat de înțeles că și-a pierdut orice urmă de optimism în ceea ce privește aparițiile echipelor românești în cupele europene.

“Nu. Nu sunt, pentru că valoarea fotbalului românesc a scăzut enorm în ultimii 5-6 ani, e jos de tot. Nu a interesat pe nimeni marea performanță sau performanța”, a spus Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Gică Hagi scoate artileria grea

Înaintea meciului tur cu Sheriff, Gheorghe Hagi a anunțat că va juca ultra-ofensiv, cu Denis Alibec, Rivaldinho și Adrian Mazilu, dat ca și transferat la Brighton. “Pe mine mă interesează ca mâine echipa pe care o fac să fie o echipă bună. Trebuie să joace fotbalul pe care l-am făcut anul trecut. Jucăm acasă, cu suporterii, o să fie atmosferă și sper să marcăm gol. Au experiență, dar sperăm să egalăm acest lucru prin valoarea și lotul pe care le avem și sperăm să fim mai buni decât ei.

Mazilu joacă, asta pot să vă zic că joacă. Doamne ajută să fie el, Alibec și cu Riva (n.r. – Rivaldinho). Ei trei o să fie în atac mâine. Mâine încep ei și vom vedea cum va fi. Jucăm din trei în trei zile, așa că vrem, nu vrem, trebuie să folosim tot lotul. Încercăm să arătăm bine la toate meciurile și scopul e să câștigăm”, a spus Gheorghe Hagi, la conferința de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *