Barbie de la capitală și Ken din Târgul Ieșilor. O escapadă în lumea reală, departe de strălucirea plasticului

Într-o zi, Barbie, cunoscută și sub numele de Raluca Turcan, s-a săturat de lumea ei roz și perfectă. A vrut să simtă cum e să trăiești într-un loc unde străzile nu sunt acoperite de sclipici și unde oamenii nu sunt mereu fericiți. Așa că a decis să viziteze Iași, un oraș uitat de politicienii din București. Și cine altcineva să o însoțească decât Ken, sau Costel Alexe, păpușa cu zâmbetul mereu pregătit pentru o poză?

Barbie și Ken au început aventura lor vizitând Opera și Teatrul din Iași. Cu toate că erau obișnuiți cu scenele strălucitoare și cu aplauzele constante, cei doi au fost surprinși de frumusețea simplă și de istoria locurilor. Dar, desigur, nu au putut să se abțină să nu facă o poză pentru a-și actualiza profilul de pe Instagram.

Pe măsură ce se plimbau pe străzile Iașiului, Barbie și Ken au fost urmați de o armată de politicieni, dornici să se afișeze alături de cele două vedete. Era ca și cum întregul oraș era o scenă, iar cei doi erau protagoniștii unui film prost. Un film atât de prost încât ar putea concura cu ultimul film Barbie lansat.

Dar, ca orice vedetă care se respectă, Barbie și Ken știau că nu contează cât de prost a fost filmul, ci cum este prezentat. Așa că au apelat la cei mai buni specialiști în marketing pentru a transforma această vizită într-un succes. Și, desigur, au avut succes. Pentru că, în lumea Barbie, totul este posibil, chiar și să transformi o zi obișnuită într-o aventură extraordinară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *